Prelipceanu: Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor - video

29 Sep 2021 | scris de Adriana Surugiu

Uneori ai senzația că lumea o ia razna, iremediabil...

Prelipceanu: Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor - video

Bunăoară, o discuție despre situația școlilor în pandemie a luat o cu totul altă turnură în emisiunea moderată de Cosmin Prelipceanu la Digi24, în care era invitat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

În momentul în care ministrul vorbea despre promovarea campaniei de vaccinare în rândul părinților, Cosmin Prelipceanu l-a întrerupt susținând că școala ar trebui ”să-i scape pe copii de părinții lor”.

În momentul în care Cîmpeanu a spus că nu poate fi ”părtaș la o astfel de afirmație”, moderatorul a insistat spunând ”ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

________________

Cosmin Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte

Sorin Cîmpeanu: Din păcate...

Cosmin Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala

Sorin Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Cosmin Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.