• Home
  • Actualitate
  • Rareș Bogdan, un politician mândru: «Am o soție bogată și frumoasă! E fiică de milionar»

Rareș Bogdan, un politician mândru: «Am o soție bogată și frumoasă! E fiică de milionar»

Se poate spune că, în podcast-ul lui, Codin Maticiuc a reușit să-l facă pe Rareș Bogdan să dea detalii despre viața lui personală.

Doar că nu și fără voia politicianului, care, în stilul caracteristic, a fost ironic și la adresa clasei politice din România.

Fostul jurnalist a mărturisit că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, unele de mare valoare. De asemenea, politicianul este un mare iubitor de ceasuri scumpe, unul dintre ele primit chiar de la soţia lui, Florina Bogdan.

”Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?”, a spus politicianul. 

Rareș Bogdan este de părere că politicienii nu trebuie să intre în politică pentru a se îmbogăți și consideră că mare parte din clasa pulitică nu este foarte citită.

”Sărac și cinstit, nu există așa ceva. Trebuie să fie bogat și cinstit sau bogat și mecenat. Aia este ideea pe care trebuie să mergem.

Eu am spus atunci când am intrat în politică, am șocat în unele emisiuni. Pentru că am spus, domne, eu nu sunt sărac!

Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau să fiu bogat și cinstit, vreau să fiu un politician care să intru bogat…și am intrat bogat în politică, nu vreau să ies bogat din politică.

Bogăția nu constă numai în finanțe bogăția constă și în bagajul educațional și cultural. Mare parte din clasa politică din România are o problemă cu cititul cărților. Nu te poți opri la Trei iezi cucuieți”, a spus Rareș Bogdan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.