• Home
  • Actualitate
  • Româncă executată cu mai multe focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia

Româncă executată cu mai multe focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia

O româncă a fost executată cu mai multe focuri de armă în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto, Cuneo, Italia. S-a întâmplat vineri după-amiază, în jurul orei 16.45, trupul femeii fiind găsit pe scaunul din față al unei mașini Fiat Panda.

Presa italiană scrie că victima se numește Mihaela Apostolides, are 44 de ani, s-a născut în București, dar locuia în Peninsulă de cel puțin șapte ani, având domiciliul în Saluzzo.

Potrivit La Stampa, românca a fost împușcată de Francesco Borgheresi, un cadru militar în vârstă de 42 de ani, din Florența.

Bărbatul a tras patru focuri de armă, două gloanțe lovind-o pe femeie în piept, iar al treilea în mână.

După ce a comis crima, Borgheresi a sunat la poliție.

"Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!", le-a spus bărbatul agenților.

Ajunși la fața locului, carabinierii l-au găsit pe bărbat în parcare, în timp ce trupul neînsuflețit al româncei zăcea pe scaunul din față al unei mașini Fiat Panda 4×4.

Se pare că Mihaela și Francesco se cunoșteau de cel puțin doi ani, iar anchetatorii presupun că cei doi au venit împreună, în aceeași mașină, în parcarea supermarket-ului.

Femeia a lucrat ca îngriitoare, dar și chelneriță în diferite cluburi sau restaurante de noapte din Cuneo. Este posibil ca Borgheresi s-o fi cunoscut într-un dintre localurile unde a muncit.

Până la această oră, motivul crimei este încă neclar.

Bărbatul de 42 de ani, care a fost rănit în timpul împușcăturilor, a fost transportat la spital, unde este păzit de polițiști.