• Home
  • Actualitate
  • Români plecați în vacanță, blocați de o mașină în Bulgaria, la 3 noaptea, într-o zonă pustie

Români plecați în vacanță, blocați de o mașină în Bulgaria, la 3 noaptea, într-o zonă pustie

Un român care tranzita Bulgaria în drum spre Grecia, unde mergea în vacanță, a relatat cum a scăpat dintr-o situație care l-a speriat, pe o șosea de la sud de Dunăre. 

Întâmplarea s-a petrecut după ce parcursese aproape 80 de km prin Bulgaria. Șoferul și însoțitorii lui ajunseseră aproape de Veliko Târnovo, trecuseră de satul Petko Karavelovo, pe DN5, E85, și se apropiau de Kutsina.

”O mașină a încercat să ne oprească forțat, între localitățile Kutsina și Petko Karavelovo (Bulgaria) acum 2 ore (în jurul orei 3 dimineața), și apoi credem că a venit după noi, dar nu știm exact pentru cât timp… i-am pierdut urma repede. Aveți grijă!

Mai exact: eram in urcare, pe un drum cu 2 benzi (1+1) într-o zonă pustie. Pe banda noastră se apropia de pe contrasens mașina respectivă, fără să reacționeze la claxoane și flashuri.

În timp ce am ocolit-o repede prin stânga mea, ea deja incepuse să se poziționeze de-a curmezișul drumului. Dacă mergeam ceva mai incet, intra în noi.

O persoană era deja afară din mașină gesticulând, până să o evităm complet. Cred că era gata de ieșit. Nu am putut vedea nici marca, nici număr, nimic. Și forma îmi e neclară, deși tind spre ceva gen papuc”, a scris tânărul Ovidiu Ca, într-o postare făcute pe grupul Forum Grecia.