• Home
  • Actualitate
  • Salvamontiștii cer persoanei care a luat rucsacul tânărului găsit mort în Bucegi să-l returneze

Salvamontiștii cer persoanei care a luat rucsacul tânărului găsit mort în Bucegi să-l returneze

Salvamontiștii cer persoanei care a luat rucsacul tânărului găsit mort în Bucegi să-l returneze

Salvamontiştii din Prahova au găsit vineri, 27 octombrie, pe Valea Caraimanului, trupul tânărului dispărut în Bucegi din data de 8 octombrie.

La acţiunile de căutare au fost utilizate drone, iar zona a fost survolată şi de un elicopter IGAV, însă, potrivit salvamontiştilor, informaţiile despre traseul sau destinaţia tânărului erau inexistente.

Salvamontiștii cer persoanei care a găsit și, spre rușinea sa, și-a însușit rucsacul abandonat de tânăr pe traseul Jepii Mici să-l înapoieze, pentru că ”poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute”.

”În data de 29.10 am fost informați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, în zona inferioară a traseului. O echipă Salvamont s-a deplasat imediat la fața locului, însă nu a fost găsită decât o pelerină, ce ulterior s-a confirmat că aparținea băiatului de 18 ani dispărut inițial de la începutul lunii, în Bucegi.

Acel rucsac poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute, astfel că este vital să dăm de urma persoanei care l-a găsit.

Va rugăm, dacă aveți orice informații, nu ezitați să ne contactați!”, este mesajul postat de Salvamont Bușteni pe pagina de Facebook.