• Home
  • Actualitate
  • Simona Halep a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc. Cine a cumpărat-o și care a fost valoarea tranzacției

Simona Halep a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc. Cine a cumpărat-o și care a fost valoarea tranzacției

În ciuda faptului că nu a mai jucat din toamnă, din cauza suspendării pentru doping, Simona Halep continuă să fie cea mai bine clasată jucătoare din România în ierarhia WTA.

Simona Halep a profitat de timpul liber pentru a-și pune la punct câteva aspecte din viața personală. Printre altele, ea a decis să vândă imobilul în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc, scrie ProSport.

Proprietatea, aflată în cartierul Primăverii din București, are un teren cu o suprafață măsurată de 398 mp și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

Cumpărătoarea este Irina Guzu, fondatoarea grupului Duraziv, iar suma tranzacției: 5 milioane de euro plus TVA, mai scrie sursa citată.

 Proprietatea vândută e cea mai scumpă din cartierul Primăverii. Acolo a locuit și Dan Iosif, fost om politic. În 2005, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) l-a somat să părăsească vila de protocol în termen de 30 de zile. A refuzat, s-a ajuns în instanță și după ce acesta a decedat, copiii săi au cerut 850.000 de euro, sumă pe care părintele lor ar fi investit-o în imobil.