• Home
  • Actualitate
  • Sindicatul Europol. O șoferiță a încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! – video

Sindicatul Europol. O șoferiță a încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! – video

Sindicatul Europol publică pe pagina de Facebook a organizației un clip video în care este surprins momentul în care o șoferiță a fost cât pe aci să curme viața polițistului care voia să o tragă pe dreapta.

Șoferița lovește motocicleta cu mașina și imediat după ce a văzut motocicleta în flăcări, accelerează mai tare în încercarea de a scăpa. Nu a apucat însă să ajungă prea departe, polițiștii acționând rapid.

”Tupeu fără margini a unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.

După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.

Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de "tentativă de omor" și "părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției".

Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliție Adrian Popa, pentru modul de intervenție și perseverența de care a dat dovadă și ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave”, au scris administatorii paginii de Facebook a Europol.