• Home
  • Actualitate
  • Sindicatul Europol. Un polițist intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască…

Sindicatul Europol. Un polițist intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască…

Sindicatul Europol a ținut să sancționeze public ceea ce doar cei pasionați de politică au putut remarca în imaginile de la congresul liberal desfășurat astăzi la București.

Până la urmă, ce e legea și cine o respectă în România?

Într-o țară în care tot ei au hotărât impunerea restricțiilor pentru a limita răspândirea coronavirusului, liberalii și-au văzut de treaba lor, înghesuindu-se la un eveniment la care cu greu s-ar fi putut respecta vreo regulă sanitară.

Unii dintre jurnaliștii care au fost la Romexpo spun că la intrarea în sala unde a avut loc congresul PNL erau persoane care trebuiau să facă verificări, dar că nimeni nu le-a cerut certificatul verde pentru a face dovada că îndeplinesc una dintre regulile sanitare pentru a putea fi prezenți la un eveniment cu un număr foarte mare de participanți. 

Victima preferată a politicienilor, omul de rând, nu mai înțelege nimic, oricât s-ar strădui, pentru cine și de ce sunt create regulile sanitare, pe care, iată, nici președintele României și nici unii dintre membrii principalului partid de guvernământ nu le respectă…

_______________

"Un polițist din Timișoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i aplica amenda.

Bărbatul îi spune că vrea înainte să îi arate o poză. Pe ecranul telefonului este poza cu Președintele României la Cogresul PNL, fără mască.

Polițistului îi este jenă să îi mai aplice amendă. Apoi cei doi schimbă subiectul și vorbesc despre golf…", a publicat Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.