• Home
  • Actualitate
  • Soț plecat din Grecia spre țară, căutat de consoartă pe Facebook, găsit într-o oră: «Îl bat când îl văd!»

Soț plecat din Grecia spre țară, căutat de consoartă pe Facebook, găsit într-o oră: «Îl bat când îl văd!»

Un român și-a pus activat familia și de asemenea o comunitate de pe Facebook, după ce soția lui a lansat un apel, îngrijorată că nu mai știe nimic despre el. 

Alexandra a postat luni seara un apel pe Forum Grecia, grup de Facebook în care aproape 90.000 de români împărtășesc experiențele lor din vacanțeie în Elada, dar unde, de asemenea, sunt semnalate fel de fel de probleme întâmpinate în timpul călătoriilor spre și dinspre Grecia.

Ea a semnalat faptul că nu reușește să mai ia legătura cu soțul ei, care intrase în Bulgaria la Kulata și se îndrepta spre Ruse.

”Buna seara, Sper sa se posteze in timp util. Am o situatie ingrijoratoare cu sotul meu, care a plecat astazi din grecia, pe drumul Kulata- Ruse, de aproximativ 5 ore nu raspunde la telefon si nu am cum sa dau de el.

Daca a vazut cineva sau vede in drum un BMW negru cu nr B 311 … de Bucuresti, va rog din suflet sa imi spuneti. Sunt ingrijorata! Va multumesc!”, a scris Alexandra.

În urma unei serii de comentarii și distribuiri ale postării, după o oră, o altă româncă, Andreea, a trimis o fotografie în care apărea mașina descrisă de Alexandra și comentariul: ”Este în Vamă la Giurgiu în fața noastră”

Imediat a urmat comentariul soției care răsufla acum ușurată: ”Andreea, îl bat când îl văd. Mulțumesc din suflet”.