Vaslui. Secretarul unei primării bătut de vecinul pe care îl rugase să nu mai lemne cu drujba în apartament

01 Mar 2020 | scris de Ioana Sorescu

Funcţionarul public a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul s-a ales cu dosar penal. Motivul agresiunii este uluitor: tânărul s-a supărat că secretarul primăriei Murgeni, care-i este vecin, i-a reproşat că taie lemne în apartament şi face zgomot.

Vaslui. Secretarul unei primării bătut de vecinul pe care îl rugase să nu mai lemne cu drujba în apartament

Caz stupefiant în oraşul vasluian Murgeni, da același în care, o femeia a cedat gratuit locuința MAI, după ce fusese terorizată de țiganii din localitate, ultima dată când i-a fost spartă casa furându-i-se sistemul de alarmă. 

Secretarul  Consiliului Local Murgeni a fost bătut pe scara blocului în care locuieşte, chiar de ziua lui, de un vecin, un băiat de 19 ani de etnie romă. Întors acasă în jurul orei 20,00, funcţionarului public nu i-a venit să creadă ce zgomote puternice se auzeau prin pereţi, de la vecinul de alături, care, pur şi simplu se apucase să taie lemne în apartament, folosind un topor şi o drujbă.

Când s-a dus să îl roage să înceteze, deoarece zgomotul este infernal, în loc de discuţii, a fost luat la bătaie. Vecinul s-a luat la pumni pe funcţionar, până ce acesta, ca să scape a fugit şi a sunat la 112. 

Tânărul cunoscut în comunitate sub porecla ”Robai” chiar tăia lemne în apartament, iar faţa tumefiată a secretarului primăriei Murgeni dovedea şi faptul că a încasat-o grav. De altfel, funcţionarul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

”În seara de 28 februarie. Poliţia Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost şi lovit, acesta depunând plângere.

A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, iar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Agresorul a fost şi amendat cu suma de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice.