• Home
  • Actualitate
  • Tânăra de 17 ani incendiată de un bărbat condamnat pe viață, dar eliberat condiționat

Tânăra de 17 ani incendiată de un bărbat condamnat pe viață, dar eliberat condiționat

Un bărbat condamnat pentru cinci crime, eliberat înainte de termen, a incendiat seara trecută o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin. 

Tânăra depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva agresorului pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a vrut să se răzbune. A aruncat benzină peste ea și i-a dat foc.

”Starea tinerei este destul de gravă. Ea a ajuns în cursul nopții la noi, la Spitalul Județean. S-a făcut toaletă primară chirugical, a fost intubată la UPU și mutată la reanimare”, a adăugat medicul.

Iman a precizat că tânăra a fost preluată cu elicopterul pentru a fi dusă la Craiova, deoarece spitalul din Drobeta Turnu Severni nu are compartiment special pentru mari arși.

”Este suprafață foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea și s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul 1 și 2, și 3, din ce am putut evalua la prima vedere. S-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele”, a adăugat Iman.

Bărbatul, condamnat la închisoare pe viați și eliberat condiționat, a fost reținut de polițiști.