• Home
  • Actualitate
  • Tânără din București, spulberată pe trotuar de o trotinetă electrică

Tânără din București, spulberată pe trotuar de o trotinetă electrică

O tânără din Bucurețti a fost spulberată pe trotuar de un bărbat care circula cu trotineta electrică, cu o viteză destul de mare, în dreptul semaforului de la una dintre ieșirile din parcul Tineretului.

Mama victimei a sunat imediat la 112, iar la locul incidentului a venit un echipaj de Poliție și o ambulanță SMURD.

Bărbatul vinovat de producerea accidentului ar fi dispărut chiar de sub ochii polițiștilor, însă a fost prins la scurt timp.

Victima a fost transportată de urgență la spital cu răni destul de grave.

”Accidentul s-a produs pe data de 24.06.2021, în jurul orei 9:30, pe un trotuar de pe Bulevardul Tineretului.

De precizat este faptul că colegii au intervenit prompt, au efectuat cercetarea la fața locului și s-a deschis un caz de cercetare penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Se vor efectua verificări suplimentare, vor fi administrate probe, iar ulterior se va ajunge la o concluzie certă cu privire la soluția care se va dispune la această situație.

O precizare foarte importantă, vorbim de o trotinetă electrică, un vehicul electric, definit de legislația ruteră, care nu avea dreptul să circule pe trotuar.

Trotuarul este destinat exclusiv circulației pietonale, iar conducătorul de trotinetă nu avea voie să se deplaseze pe trotuar.”, a declarat Claudiu Costea, inspector principal de Poliție la Brigada Rutieră, la Antena 3.