• Home
  • Actualitate
  • Tânărul rănit în explozia de la Petromidia contrazice compania. «Nu ştiu cine oferă aceste informaţii, dar sunt total eronate»

Tânărul rănit în explozia de la Petromidia contrazice compania. «Nu ştiu cine oferă aceste informaţii, dar sunt total eronate»

În urma incendiului care s-a produs vineri pe platforma industrială Petromidia o persoană a decedat, Iulian Atanasiu, de 32 de ani și cinci colegi de-ai săi au fost răniţi: trei au rămas internaţi la spitalul din Constanţa şi alţi doi au primit îngrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Floreasca” Bucureşti.

Rompetrol a transmis duminică, 4 iulie, noi informaţii despre starea de sănătate a muncitorilor răniţi de explozie.

”Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialişti din Spitalul Clinic de Urgenţă ”Floreasca”, starea celor muncitori răniţi mai grav este stabilă, avand arsuri pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului. Duminică dimineaţa s-a primit acordul din partea medicilor pentru transferul lor în străinătate”, transmite compania.

De asemenea, Rompetrol a scris în aceeaşi postare de pe Facebook că tânărul de 27 de ani se recuperează rapid.

”Colegul de 27 de ani internat în Constanţa a început să meargă si se recuperează rapid după intervenţia chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Constanta estimează că în perioada urmatoare acesta va fi externat”.

În schimb, Laurenţiu Zaim – tânărul rănit – scrie, pe contul său de Facebook, că lucrurile nu sunt deloc aşa cum le prezintă compania la care este angajat.

”Nu ştiu cine oferă aceste informaţii, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (cu sacrificii foarte mari şi ajutor din partea asistentelor) să merg până la toaletă şi ei deja oferă informaţii că imi revin foarte repede şi mai am putin şi joc si fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să va fie ruşine !!!  Semnat tânărul de 27 de ani”, a scris Laurențiu Zaim.