Timișoara. Femeie, tâlhărită și ucisă pe stradă de un minor de 16 ani

30 Oct 2020 | scris de Adriana Surugiu

O femeie în vârstă de 38 de ani a fost tâlhărită și apoi ucisă, joi seara, în jurul orei 22, pe o stradă luminată aflată într-o zonă care nu e locuită, dar unde se găsesc mai multe firme și un loc viran.

Timișoara. Femeie, tâlhărită și ucisă pe stradă de un minor de 16 ani

Un trecător a observat victima, căzută pe strada Jean Monnet din Timișoara, în jurul orei 20 și a sunat la 112.

Medicii de la ambulanță sosiți la fața locului au încercat să o resusciteze, însă n-au mai putut să o salveze și au declarat decesul acesteia, în ambulanță, în drum spre spital.

Din informațiile de la fața locului sursa citată scrie că victima ar fi fost sugrumată, iar oamenii legii iau în considerare varianta unei tâlhării urmate de crimă.

Olimpiu Bulzan, cel care a și surprins două imagini de la locul crimei, scrie pe Facebook că femeia prezenta mai multe urme de violență la nivelul feței și gâtului.

Când soțul acesteia a ajuns la fața locului, le-a spus polițiștilor că femeii îi lipsesc din geantă portofelul și telefonul mobil.

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Timiș  ar fi reuşit să dea în final de urma agresorului, un adolescent de 16 ani, care a fost arestat preventiv pentru tâlhări și omor.

Fapta lui este cu atât mai şocantă cu cât se pare că în seara în care a comis fapta şi-a căutat o victimă timp de câteva ore prin magazinele mici din zonă. Femeia pe care a ucis-o cu sânge rece era căsătorită și avea doi copii.

Minorul a făcut prima oprire la un magazin mic din cartier. Pe imaginile pe camerele de supraveghere se observă cum a vrut să intre, a deschis ușa, iar apoi s-a răzgândit și a fugit.

Femeia care se afla în acel moment înăuntru se gândește acum cu groază că ea ar fi putut să îi fie victimă.

”Am auzit că vine cineva foarte repede, se apropie de ușă, o deschide și la fel de repede se întoarce. M-am ridicat, am ieșit afară să văd cine a fost, nu am văzut pe nimeni. Apoi m-am speriat și m-am încuiat înăuntru.

Am văzut și poza cu făptașul și am tras concluzia, că de fapt, da, fusesem într-un mare pericol și persoana era cea care a comis acea crimă'', povesteşte vânzătoarea unui magazin.

Tânărul a plecat apoi la un magazin din apropiere unde lucra femeia de 38 de ani. A aşteptat până când aceasta a plecat spre casă şi a urmărit-o. Când a ajuns într-o zonă întunecată şi pustie, a atacat-o cu bestialitate.

Minorul provenea se pare dintr-o familie destrămată și fusese abandonat de mamă de la o vârstă fragedă

Tânărul de 16 ani riscă acum ani grei de închisoare. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi urmează să fie judecat pentru omor şi tâlhărie.