• Home
  • Actualitate
  • Tragedie în familia femeii care a murit la 3 ore după ce medicii au trimis-o acasă: fiul ei a căzut de la etaj

Tragedie în familia femeii care a murit la 3 ore după ce medicii au trimis-o acasă: fiul ei a căzut de la etaj

Fiul femeii care a murit în urmă cu două săptămâni, după ce medicii i-au pus un diagnostic greşit, s-a stins şi el din viaţă. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a căzut de la etajul 5 al blocului unde locuia împreună cu prietena sa. 

Klaus, fiul Gabrielei Vărzaru, femeia care suferea de pancreatită hemoragică, dar medicii i-au spus că are o banală nevralgie şi au trimis-o acasă, a decedat.

Cauzele care au dus la moartea tânărului nu sunt încă foarte bine stabilite, când a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia, toată lumea a vorbit despre o sinucidere.  

"Nu a suportat moartea mamei. Mereu spunea că vrea dreptate, ca vrea să ştie adevărul, că medicul care a greşit diagnosticul trebuie să plătească, spunea că nu trebuie să mai lucreze în sistem şi întreba obsesiv de ce ancheta nu se desfăşoară mai repede.

A fost lângă mama lui până în ultima clipă. A divinizat-o. A murit în braţele lui. Sigur nu a suportat pierderea şi a vrut să plece după ea", spun apropiaţii.
 
Singura care are altă variantă şi refuză să vorbească despre o posibilă sinucidere este iubita sa, Luiza Pătrulescu. 

"Este imposibil să facă asta. S-a urcat la geam să gonească nişte porumbei cu o coadă de mătură şi a alunecat. Coada de mătură nu am mai găsit-o. Dacă dorea să se sinucidă, ce făcea cu coada de mătură după el?

Mereu veneau porumbeii la geamul nostru şi ne enervau, făceau gălăgie. Sigur asta a făcut. E imposibil să se fi sinucis! Imposibil, nu mai spuneţi asta, vă rog mult ", le-a spus Luiza Pătrulescu tuturor prietenilor. 

Luiza şi Klaus erau împreună de 4 ani şi locuiau împreună.
 
Ultimul mesaj scris de Klaus Vărzaru pe pagina de socializarea fost în ziua înmormântării mamei sale: "Te voi iubi mereu MAMA MEA , îngerul meu păzitor", a scris tânărul.
 
Poliţiştii din Craiova au demarat o anchetă şi încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.