• Home
  • Actualitate
  • “Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi”. Mesajul soțului Cameliei, tânăra mamă găsită moartă într-o maşină, în Focşani

“Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi”. Mesajul soțului Cameliei, tânăra mamă găsită moartă într-o maşină, în Focşani

"Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi". Mesajul soțului Cameliei, tânăra mamă găsită moartă într-o maşină, în Focşani

După ce soţul o dăduse dispărută în urmă cu câteva zile, Camelia, o tânără în vârstă de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost găsită fără viață pe bancheta din spate a unei maşini, într-o parcare din Focşani.

Tânăra decedată era mama a două fetiţe şi unui băieţel şi deţinea un salon de înfrumuseţare în Focşani.

În urmă cu câteva zile, soţul ei a dat-o dispărută, după ce femeia nu mai venise acasă şi nici nu a mai fi putut luată legătura în vreun fel cu ea.

Tânăra mamă a fost găsită fără viață, ieri, pe bancheta din spate a maşinii sale, în faţa Mausoleului Eroilor din cartierul Sud din Focşani.

Soţul ei a fost cel care a găsit-o şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

“Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori în acest caz este cea a unei sinucideri.

Soţul Cameliei a postat un mesaj de adio pe reţelele de socializare.

“Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă”, a scris soţul Cameliei.