Trupul doctoriței din Constanța, de negăsit, soțul refuză să spună unde e

05 Mai 2021 | scris de Adriana Surugiu

Se adâncește misterul în cazul doctoriței gasită fără viață în urmă cu o săptămână într-o clinică privată din Constanța.

Trupul doctoriței din Constanța, de negăsit, soțul refuză să spună unde e

Trupul femeii este de negăsit de câteva zile bune. Soțul refuză să spună unde este, iar mama medicului i-a făcut plângere penală.

Bărbatul intenționa să incinereze trupul neînsuflețit al doctoriței, însă mama femeii a reușit să amâne procedura cu ajutorul instanței.

Ultima oara când Mărioara Paizan a văzut trupul neînsuflețit al fiicei sale a fost la începutul săptămânii trecute, cand era depus la o capelă mortuară din Constanța.

Derularea ulterioară a evenimentelor a fost una de coșmar pentru ea. Soțul doctoritei a luat corpul și l-a transportat la București, acolo unde intenționa să îl incinereze.

Mama medicului însă s-a opus cu toate puterile și în cele din urmă a reușit să amâne procedura de incinerare. Numai că, de atunci, nu mai știe nimic de trupul fiicei ei. Așa că astăzi s-a decis să își reclame ginerele la Parchet.

”Astăzi am venit la Parchet pentru că am făcut o sesizare în scris, ca să îmi spună unde este trupul copilul meu, iar acum am făcut această plângere care mâine va fi preluată de cei care tebuie să studieze cazul.

Este încadrare la profanare de cadavre și morminte atâta vreme cât el nu vrea sa spună unde este. Toată lumea se luptă să afle, însă deocamdată doar procuratura poate merge pe firul acestui caz.

Pe de alta parte, m-a amenințat verbal că ani mulți de acum încolo mă va târî în tribunal, însă eu nu pot să fac nimic.

Îl voi acuza și de agresiunile împotriva copilului meu, dar deocamdată am doar ce mi-a spus nepoțica, că a bătut-o de a lăsat-o inconștientă. Dar este greu să dovedesc asta.

Acum tot ce vreau este să îmi înmormântez copilul creștineste. Sper să renunțe la incinerare, să nu mi-o ardă ca pe un gunoi și apoi o să merg mai departe, o sa lupt pentru ea, a declarat Marioara Paizan, mama doctoriței decedate.

_______________

Decesul medicului Raluca Chircu, la doar 38 de ani, continuă să fie învăluit în mister. Raportul toxicologic încă nu este încă finalizat, astfel că deocamdată moartea rămâne una suspectă.

A fost stabilită cauza decesului, stop cardio respirator pe fondul intoxicatiei medicamentoase cu o substanță necunoscută.

Deocamdată nu se știe dacă administrarea substanței a fost făcută în mod voit și în cantitate mai mare decat ar fi trebuit, iar în acest caz vorbim de o sinucidere sau a fost un accident nefericit ca urmare a unui dozaj greșit.