• Home
  • Actualitate
  • Tudor Gheorghe, despre cum a trecut pandemia prin oameni: «Pe cei curaţi i-a făcut mai curaţi, pe cei murdari i-a murdărit şi mai mult»

Tudor Gheorghe, despre cum a trecut pandemia prin oameni: «Pe cei curaţi i-a făcut mai curaţi, pe cei murdari i-a murdărit şi mai mult»

2020  a fost un an greu pentru Tudor Gheorghe. Și-a pierdut soția, a trecut prin COVID-19 și a fost lipsit de întâlnirile cu publicul său…

Tudor Gheorghe a vorbit despre ce crede că a schimbat pandemia în relațiile dintre oameni, despre ce a mai rămas din prietenie, socializare, empatie

”Pe cei curați i-a făcut mai curați pe cei murdari i-a murdărit și mai tare. Adică faptul că am rămas pe frică, teamă care este încurajată și de dialogurile astea absolut ciudate de multe ori pe canalele de televiziune.

Aici este pericolul! Sunt oameni formatori de opinie și atunci când doi oameni cunoscuți, în care lumea crede, au început să se certe între ei pe această temă că injecția face rău, că vaccinarea nu aduce decât nenorocire, că este o iluzie, iar altul spune sunteți proști, nu numai așa putem scăpa.

Eu am trecut prin boală și după o lună și jumătate mi-am făcut amândouă dozele și am știut de ce le fac. Am crezut că este bine și cred în continuare", a spus Tudor Gheorghe la Antena 3.

Întrebat cum crede că au gestionat guvernații pandemia, rapsodul a precizat că decidenţii nu au dat dovadă de umanitate.

”Îmi displace faptul că, nu știu din ce cauză, oamenii ăștia politici nu au chestia asta umană, adică de a veni în fața camerei de luat vederi să ne spună așa: bă fraților, e rău. Hai să facem un efort comun să vedem dacă vom găsi calea spre bine.

Echilibrul ăsta a fost rupt…", este de părere Tudor Gheorghe, la Antena 3