Turistă austriacă salvată de pe plajă la Vadu de o polițistă: «În sfârșit sunt liberă! Sunteți eroii din povestea mea»

12 Iul 2021 | scris de Ioana Sorescu

O polițistă de pe Litoral a devenit eroina unei turiste sosite de la Viena și care și-a întrerupt vacanța din cauza certurilor cu partenerul ei.

Turistă austriacă salvată de pe plajă la Vadu de o polițistă: «În sfârșit sunt liberă! Sunteți eroii din povestea mea»

Pagina de Facebook a Poliției Române relatează întreaga poveste.

”Bună ziua, doamna CG a ajuns cu bine la Viena. Mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie și ajutorul financiar”, acesta este mesajul primit de Poliția Română de la Ambasada Austriei.

”Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunțat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.

După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinței doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare și transport, astfel încât să ajungă în București, la aeroport.

Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge și peste hotare: Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost: «Nu am cuvinte să vă mulțumesc. În sfârșit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteți eroii din povestea mea»”.