Doi tineri iubiţi din Turnu Măgurele au fost omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi ascunşi într-o casă părăsită

26 Oct 2022 | scris de Ioana Sorescu

Doi tineri iubiţi din Turnu Măgurele, un băiat de 18 ani şi o fată de 16 ani, au fost omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi apoi ascunşi într-o casă părăsită din Drăgăneşti de Vede.

Doi tineri iubiţi din Turnu Măgurele au fost omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi ascunşi într-o casă părăsită

Dubla crimă a ieşit la iveală după ce fratele tânărului de 18 ani a sunat la 112 şi a anunţat că atât fratele său, cât şi iubita acestuia, au dispărut fără urmă din casa lor din Turnu Măgurele.

În urma unei anchete, poliţiştii şi procurorii din Teleorman au făcut o descoperire îngrozitoare. Ambii fuseseră omorâţi, băgaţi în portbagajul unei maşini şi apoi ascunşi într-o casă părăsită din localitatea Drăgăneşti de Vede.

"În ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

 Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma  activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri,care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

 Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită.

 Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman", se arată într-un comunicat al Poliţiei.