• Home
  • Actualitate
  • Un bacăuan, dispărut în urmă cu 30 de ani, s-a întors acasă, fără să mai știe pe unde a umblat

Un bacăuan, dispărut în urmă cu 30 de ani, s-a întors acasă, fără să mai știe pe unde a umblat

Un bacăuan dat dispărut în urmă cu trei decenii, şi despre care se credea că nu ar mai fi în viaţă, s-a întors acasă…

Întâmplarea s-a petrecut în comuna Buhoci, acolo unde locuia Vasile Gorgos, un bătrân acum în vârstă de 93 de ani, potrivit desteptarea.ro.

Omul s-a întors acasă la sfârşitul lunii august, după ce familia nu mai ştia nimic de el din 1991. Tot de atunci, familia îi face şi slujbe de pomenire, crezând că nu ar mai fi în viaţă.

Vasile Gorgos a fost negustor de vite şi obişnuia să plece des de acasă cu animalele, în târguri.

Nimeni din familia sa n-a mai știut nimic de el vreme de 30 de ani, până într-o seară de duminică, din luna august 2021, când la fel de neașteptat, a apărut acasă.

El a fost lăsat în faţa porţii de o maşină. Vecinii spun că omul era confuz, nu mai ştia care e poarta lui, dar era bine îngrijit.

Atunci când a fost întrebat de familie pe unde a fost în tot acest timp, omul a spus că acasă.

Cel mai probabil, bărbatul suferă de o boală neurologică, având în vedere că nici nu-şi mai aminteşte nici de copiii săi.

În buzunarele bătrânului a găsit fost găsit un bilet de tren, din ziua respectivă, pe ruta Ploiești – Bacău, dar și buletinul de identitate, în care e scrisă adresa din comuna Buhoci.

Este foarte posibil ca cineva să-l fi luat și dus acasă după adresa din buletin, însă e vorba de una din ipotezele posibile.

Familia cere ajutorul autorităților pentru a desluși această poveste încurcată.