• Home
  • Actualitate
  • Un bărbat a murit după ce i s-a făcut rău în timp ce îşi conducea acasă, pentru înmormântare, fiul decedat în străinătate

Un bărbat a murit după ce i s-a făcut rău în timp ce îşi conducea acasă, pentru înmormântare, fiul decedat în străinătate

Durere fără margini pentru o familie, în timp ce îşi conducea pe drumul către casă fiul mort în străinătate pentru a-l înmormânta.

Tatăl bărbatului decedat în străinătate,un cetățean bulgar în vârstă de 66 de ani, le-ar fi spus apropiaţilor că se simte rău, în timp ce se afla în convoiul funerar. Maşinile au fost trase pe dreapta şi au aşteptat echipajele de salvare.

Mai mulţi studenţi la medicină, aflaţi şi ei în trafic, au încercat să acorde primul ajutor până la sosirea echipajului de pe ambulanţă.

Manevrele de resuscitare au continuat şi în maşină şi la spital, însă în cele din urmă inima bărbatului a cedat, după aproape patru ore de eforturi făcute, scrie lugojinfo.ro.

Apropiaţii spun că este posibil ca drama de a-şi pierde fiul de 35 de ani, dar şi lungul drum până acasă i-au deteriorat starea de sănătatate a tatălui.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti, care urmează să stabilească din ce cauza a murit bărbatul.