• Home
  • Actualitate
  • Un bătrân de 97 de ani din Slatina a uitat o borsetă cu peste 13.000 de euro în taxi. Cum a reacționat taximetristul

Un bătrân de 97 de ani din Slatina a uitat o borsetă cu peste 13.000 de euro în taxi. Cum a reacționat taximetristul

Un bărbat în vârstă de 97 de ani din comuna Șopîrlița, județul Slatina, a uitat în taxi o borsetă în care se găseau 12.700 de euro şi 7.500 de lei .

Spre norocul său, Bătrânul a recuperat borseta ieri, după  taximetristristul care a găsit-o pe bancheta din spate a maşinii sale a anunţat imediat poliţia, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

”Astăzi, 20 octombrie a.c., poliţiştii Poliţiei Municipiului Slatina au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, pe bancheta din spate a autoturismului pe care îl foloseşte în regim de taxi, a găsit o borsetă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, respectiv un bărbat, în vârstă de 97 de ani, din comuna Şopârliţa, căruia i-au restituit bunul ce conţinea 12.700 de euro, 7.500 de lei şi documente personale.

Proprietarul a apreciat gestul bărbatului, în vârstă de 31 ani, din municipiul Slatina, care a găsit bunul şi l-a predat autorităţilor, transmiţându-i acestuia mulţumiri”, a precizat IPJ Olt într-un comunicat.

Reprezentanţii IPJ Olt menţionează bunurile găsite sau care din eroare ajung în posesia altei persoane trebuie predate autorităţilor sau celui care le-a pierdut în termen de 10 zile, iar însuşirea acestora constituie infracţiune.