• Home
  • Actualitate
  • Un pacient confirmat cu COVID a făcut ravagii într-un spital din Craiova – video

Un pacient confirmat cu COVID a făcut ravagii într-un spital din Craiova – video

Un pacient izolat într-un sector COVID, în Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, a semănat panică printre pacienţi şi personalul medical, distrugând totul în jur.

Întâmplarea a avut loc duminică-noaptea, în secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova, scrie Gazeta de Sud,.

Pacientul, internat la Cardiologie, a fost confirmat cu COVID-19, iar urmare a acestui fapt a primit vestea că va fi transferat la un spital suport-COVID.

Pacientul a aşteptat de vineri până duminică o ambulanţă care să îl transfere, mai scrie sursa citată, iar duminică, nervos, a ieşit din salon şi a distrus totul în jur.

Imaginile cu cele lăsate în urmă de pacient, filmate cel mai probabil de o angajată a spitalului, au fost făcute publice.

Pe hol se văd seringi aruncate, fel de fel de recipiente, perne, cearşafuri, cutii cu medicamente, iar în saloane apa curge la robinete.

”Ia uitaţi-vă! Mă duc să opresc apa, dădu drumu’ la apă! Distrusă tot salonul, distrusă absolut tot. Vreau să întreb de ce avu acces la atîtea seringi?

Intră peste oameni, ţineţi minte ce vă spun, or fi unii omorâţi prin saloane, să ţineţi minte ce vă spun!“, este reacţia persoanei care a filmat dezastrul lăsat în urmă de bărbat. 

În cele din urmă pacientul a fost imobilizat de agenţii de pază.