• Home
  • Actualitate
  • Un român a dispărut de lângă soţia sa, la graniţa slovaco-ungară. «A plecat să cumpere apă şi n-a mai revenit»

Un român a dispărut de lângă soţia sa, la graniţa slovaco-ungară. «A plecat să cumpere apă şi n-a mai revenit»

Un tânăr din Târgu Neamţ a dispărut misterios la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, nemaiîntorcându-se la maşină după ce a plecat să cumpere apă…

Despre Petrişor Pipirigeanu nu se mai ştie nimic din seara zileri de duminică, 20 iunie 2021, atunci când se afla în localitatea slovacă Veky Kamenec, în apropierea vămii cu Ungaria. Tânărul se întorcea din Anglia, fiind pe drum spre România, alături de soția sa. 

Din ce se cunoaște până acum, el a coborât din maşină pentru a cumpăra o sticlă de apă, dar nu a mai revenit la autoturism.

Rudele sale s-au mobilizat şi au postat pe reţelele de socializare mesaje în care cer ajutor celor care pot da relaţii despre dispariţia tânărului. 

”Distribuiţi vă rog! Dispărut de 12 ore la graniţa dintre Slovenia şi Ungaria, la aproximativ 5 kilometri de graniţă, între localităţile Velki Kamene din Slovacia şi Pecin, din Ungaria.

Se numeşte Petrişor Pipirigeanu. Poartă un tricou albastru deschis Adidas şi pantaloni de trening verzi trei sferturi. Venea din Anglia spre România.

Dacă treceţi prin zonă şi îl vedeţi anunţaţi poliţia sau contactaţi familia la numerele de telefon 0771/050.029 sau 0752.987.301. Vă mulţumim!“, a scris pe Facebook naşa românului despre care nu se mai ştie nimic. 

Un mesaj asemănător are şi o vară a lui Petrişor Pipirigeanu:

”Verişorul meu s-a pierdut la câţiva kilometri de graniţa cu Ungaria, în Slovacia, localitatea Veky Kamenec! Venea din Anglia împreună cu soţia. A plecat pe jos să cumpere apă şi n-a mai revenit la maşînă.

Nu răspunde la telefon de aseară de la 10. Dacă trece cineva pe acolo sau locuiţi în zonă sau aveţi rude acolo, vă rog, ajutaţi-ne să-l găsim! Poartă un tricou albastru deschis, pantaloni verzi trei sferturi“.