• Home
  • Actualitate
  • Ungaria. O ucraineancă s-a rănit grav în timp ce iubitul ei, român, o învăța să conducă pe un drum forestier privat

Ungaria. O ucraineancă s-a rănit grav în timp ce iubitul ei, român, o învăța să conducă pe un drum forestier privat

Un român și o ucraineancă au ajuns personajele principale ale unei povești în care neșansa și prostia s-au înfrățit și au condus la producerea unui accident în care ambii au devenit victime, infomrează portalul maghiar de știri 112press.hu.

Românul a considerat că are abilitățile necesare pentru a da lecții de condus ucrainencei, care nu avea perrmis, și au ales drept pistă de încercare un drum forestier privat între Nárai, Pornóapáti și Vaskeresztes.

Au ajuns acolo cu mașina lor de teren Mitshubishi. Femeia a urcat la volan, ca să deprindă manevrele de condus, numai că a pierdut controlul volanului, a lovit un copac și automobilul s-a răsturnat.

În urma accidentului, ucraineanca a suferit mai multe răni la cap, care au făcut-o să sângereze abundent, iar unul dintre degete i-a fost smuls și alte câteva strivite. Românul a fost la rândul lui rănit în accident, dar nu grav.  

După ce au reușit să iasă din mașina avariată, cei doi au încercat să ceară ajutor, dar au constatat că în zonă nu exista semnal de telefonie mobilă.

În disperare de cauză, au pornit pe jos, prin pădure, în căutarea unui spot GSM pentru a putea contacta serviciul de urgență.  Până s-a întâmplat asta, au mers aproximativ 4,2 km, în condițiile în care femeia era rănită grav. 

O echipă compusă din polițiști și pădurari au scormonit pădurea până când, în cele din urmă, i-a găsit pe cei doi, care au fost transportați la spital.