București. O tânără s-a urcat pe o limuzină oprită la semafor şi a început să danseze - video

20 Iul 2021 | scris de Ioana Sorescu

Cei aflaţi în trafic şi trecătorii din zona Unirii, în Bucureşti, au asistat marţi, 20 iulie, la o scenă surprinzătoare - o tânără s-a urcat pur şi simplu pe una din maşinile oprite la semafor şi a început să danseze.

București. O tânără s-a urcat pe o limuzină oprită la semafor şi a început să danseze - video

”Aveţi grijă în zona Piaţa Unirii în fata la KFC Unirii!!! E o femeie creaţă slabă care sare în faţa maşinilor intenţionat!!!”, scrie cel care a postat clipul video pe Facebook.

În imaginile filmate se vede cum o tânără apare brusc în faţa unei maşini de lux şi fără să stea prea mult pe gânduri sare pe capota maşinii şi începe să danseze, sub privirile uluite ale şoferilor opriţi la semafor şi a trecătorilor grăbiţi din zonă.

Şoferul a încercat fără succes, cu vorba bună, să o convingă să coboare de pe maşină. A profitat însă la un moment dat, atunci când tânăra s-a aşezat pe maşină şi a dat-o jos, după care au intervenit şi alţi oameni şi au reţinut-o până la sosirea polițiştilor.

”Astăzi, 20.07.2021, în urma unei sesizări, poliţişti din cadrul Secţiei 10 s-au deplasat, de urgenţă, în zona unui bulevard din sectorul 3, unde pe partea carosabilă, o femeie se deplasa printre maşini şi era în vizibilă stare de tulburare.

Femeia a fost imobilizată, după ce, pentru scurt timp a reuşit să urce pe o maşină. A fost condusă la sediul subunităţii de poliţie, urmând a fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au informat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.