• Home
  • Actualitate
  • Vâlcea. Adolescentă pusă să ceară scuze în genunchi, lovită cu pumnii şi umilită în faţa unui grup de băieţi – video

Vâlcea. Adolescentă pusă să ceară scuze în genunchi, lovită cu pumnii şi umilită în faţa unui grup de băieţi – video

Vacanța forțată, impusă de măsurile luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, nu deturnează foarte mult atenția unor grupuri de adolescenți, care rămân legați în continuare de preocupările lor, printre care la loc de cinste se pare că e violența.

O adolescentă de 14 ani a fost bătută şi umilită de o colegă cu un an mai mare sub privirile amuzate ale unui grup de băieţi.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, pe 11 martie, în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea.

O filmare cu întreaga scenă a fost postată vineri pe YouTube, iar apoi a fost ştearsă, după ce Poliţia s-a autosesizat și a început cercetările în acest caz.

”Zdreanţă obosită”, este catalogată victima la final, după ce este împinsă într-un gard viu şi apoi lovită din nou cu piciorul, lovitură în urma căreia se împiedică şi cade pe scări.
 
În urma acestor imagini, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au venit cu următoarele precizări.„

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-au autosesizat cu privire la filmarea apărută azi în online. Este vorba despre un conflict spontan apărut între două tinere, de 15, respectiv 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cele două tinere au avut un schimb de replici şi ulterior una dintre fete a lovit-o pe cealaltă cu palmele şi picioarele.
 
În cauză se efectuează cercetări faţa de tânăra de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”.