• Home
  • Actualitate
  • Victor Socaciu, internat la spitalul de nefrologie ‘Carol Davila’

Victor Socaciu, internat la spitalul de nefrologie ‘Carol Davila’

Victor Socaciu – autor de muzică folk, realizator de emisiuni TV, fost parlamentar și diplomat – a fost internat la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Carol Davila” din București.

Artistul în vârstă de 68 de ani are probleme de sănătate, fiind suferind de diabet și a trecut, în urmă cu mai bine de 10 ani, printr-un transplant de rinichi.

Din nefericire, Victor Socaciu se confruntă, din nou, cu probleme la rinichi și a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie Doctor ”Carol Davila”, conform celor de la gândul.ro.

“Am aflat și eu, întâmplător, de la un medic cunoscut că ar fi internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Mai multe nu știu.

Nu am ținut legătura cu Victor în anii ăsta, că am avut peripeții în despărțirea noastră, dar îmi pare rău pentru el. Eu am fost alături de el când a avut dializa și după aceea transplantul. 

Îi cunosc problemele și îmi pare rău că nu a reușit să aibă grijă de el și să nu-i revină.”, a declarat Marina Almașan, fosta soție a lui Socaciu, pentru fanatik.ro.

Pe de altă parte, o sursă din anturajul artistului declară pentru playtech.ro că Victor Socaciu a fost externat din spital, se află acasă și este în afara oricărui pericol. Se pare că artistul a suferit anumite complicații din cauza implantului de rinichi și a unor medicamente prescrise pentru alt tip de afecțiuni.

”Victor a fost internat la Carol Davila, până acum două săptămâni, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu implantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața.

Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine! Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte”, declară sursa citată.

Pe data de 27 august, artistul a vorbit despre problemele sale de sănătate, dar nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se complice atât de rapid.

”Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest.

Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, scria artistul pe pagina sa de Facebook.