Anamaria Prodan, declarații. Ori nu e niciun divorț, ori divorțează doar Reghecampf, dar vor fi împreună

18 Iun 2021 | scris de Ioana Sorescu

Ca în scenariul unui film de proastă calitate, Anamaria Prodan a ținut să contrazică declarațiile soțului său, Laurențiu Reghecampf, care admisese că urmează să divorțeze.

Anamaria Prodan, declarații. Ori nu e niciun divorț, ori divorțează doar Reghecampf, dar vor fi împreună

”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea.

Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

În timpul declarației date de Anamaria Prodan, în care a dezmințit informația potrivit căreia ea și soțul său vor divorța, a intervenit și Reghecampf Junior.

”Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, a spus fiul celor doi.

Ulterior, Anamaria Prodan a intervenit în cadrul emisiunii XNS, de la Antena 1.

”Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii

Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, a spus Anamaria Prodan.

Chestionată, de ce totuși au apărut aceste informații, legate de divorț, Prodan a replicat: ”Noi am creat un brand și e normal că am deranjat zi și noapte în ultimii 15 ani. Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea 'da, mă, da, divortez! Dar, eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice”.

Totuși, subiectul legat de divorț a apărut ca urmare a unei declarații pe care Laurențiu Reghecampf a făcut-o pentru Fanatik și care nu a fost mai apoi negată.

”Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie.

Eu nu exclud niciodata nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că ea nu divorțează, dar a fost enigmatică atunci când a fost întrebată dacă nu cumva Reghecampf a luat de unul singur o astfel de decizie.

”Și dacă familia asta divorțează. tot împreună o să fim și tot puternici o sa fim.

Eu, Anamaria Prodan nu divortez, e OK? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba”, a mai spus Anamaria Prodan, la emisiunea XNS, de la Antena 1.

Deci, dacă a fost o glumă... Una și mai mare o reprezintă până la urma faptul că niște indivizi despre care se presupune că ar fi educați nu pot face distincția între ceea ce normal să poți declara public și ce nu.