Anamaria Prodan pleacă din România: Când voi avea o relaţie cu cineva nu va mai fi român

21 Oct 2021 | scris de Adriana Surugiu

O căsnicie aparent fericită, un cuplu pe care nu mulți l-ar fi văzut destrămat.

Anamaria Prodan pleacă din România: Când voi avea o relaţie cu cineva nu va mai fi român

După luni întregi în care a negat cu vehemență informațiile ce apăreau în spațiul public legate de divorțul de Laurențiu Reghecampf, declarațiile recente ale antrenorului și fotografiile apărute în presă cu el și noua iubită au fost picătura ce a umplut paharul. Anamaria Prodan a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de tatăl băiatului ei.

”Pentru mine nu e loc de împăcare! Umilința nu pot să o iert. Tot ce se întâmplă este jenant în primul rând pentru el, nu mai are ce căuta lângă noi. Eu eram cine eram, renunț la nume, el mi-a cerut asta. Are reguli bine scrise! Mama se întoarce în mormânt. Bebeto vine acasă și plânge…(…)

Toată dragostea mea pentru el, munca mea de 16 ani pt a-l ridica pe Reghecampf s-au dus. L-am ajutat și pe partea financiara, tot, el ar fi trebuit să fie și mai puternic atașat de familie. Cum sa îmi închipui vreodată că el s-ar combina cu o astfel de fata?! Mă simt trădată, copiii se simt trădați…”, a spus Anamaria Prodan.

Afectată de întreaga situație, Anamaria Proda a constatat că acest episod este cel mai urât scandal în care a fost vreodată implicată familia sa.

O apărătoare acerbă a copiilor săi, Anamaria a dezvăluit că a luat decizia să plece din România, cel mai probabil, în Dubai, unde are mai multe proprietăți și afaceri.

”Eu nu vreau că ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare. El va avea mereu acces în casa noastră. El este supărat, el este foarte gelos.

Când voi avea o relaţie cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau… Vreau să mă îndepărtez de România. Bebeto va merge la 14 ani în America la o academie”, a spus ea.