Cabral: «Cu asta rămânem în viață, cu copiii. Nu cu case, mașini!»

27 Mai 2021 | scris de Ioana Sorescu

Cabral și Andrea Ibacka se pregătesc să devină din nou părinți, în luna septembrie. Andreea este însărcinată în cinci luni, însă nu și-au dorit să afle încă sexul bebelușului.

Cabral: «Cu asta rămânem în viață, cu copiii. Nu cu case, mașini!»

”Mi-a venit să urlu când am aflat că voi fi iar tătic, eram la o terasă și nu putem să țip. Eu cred că cu asta rămânem în viață, cu copiii. Nu cu case, mașini.

Nu ne-a interesat până acum sexul copilului, de aceea nu l-am aflat. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat. Eu sunt obișnuit cu fetele, așa că mi-aș dori să fie tot fată.

Ce-o fi, sănătos să fie! Dar mi-e teamă de necunoscut. Văd și eu băieții prin parc cum se manifestă. Mi s-a spus că e foarte agitat bebelușul, face scandal mare acolo înăuntru.

Andreea are o aplicație care îi arată cât de mare e bebelușul din burtică. Acum e cât un ou”, a declarat Cabral, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Prezentatorul tv mai are două fete, Inoke (19 ani), din căsătoria cu Luana Ibacka, și Namiko (2 ani), fiica lui și a Andreei.

”Namiko e nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine copilul. I-a dat și nume, dacă e fată Petunia, dacă e băiețel e Taz”, a mai spus Cabral.

Inoke,, fiica cea mare a lui Cabral, este la vârsta adolescenței și refuză de ceva timp să mai vorbească cu tatăl său.

”Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, a mai spus Cabral.