Ce și-a cumpărat Delia cu primii bani câștigați cu N&D

10 Apr 2021 | scris de Ioana Sorescu

În urmă cu mai bine de 20 de ani, trupa N&D făcea furori pe scenele naționale, dominau topurile difuzărilor la radio, iar tarabele la care se vindeau casete nu mai făceau față cererii... 

Ce și-a cumpărat Delia cu primii bani câștigați cu N&D

Vocea unică a Deliei a făcut-o remarcată imediat alături de colegul ei, Nick, trupa bucurându-se de multă popularitate.

În cadrul podcastului realizat de prietenului ei, Gojira, Delia a povestit cu sinceritate cum a decurs primul concert, momentul în care a cântat pentru prima dată în fața unei mulțimi.

Delia avea doar 17 ani. Primul recital a avut loc la Constanța, fiind foarte entuziasmată de acest lucru.

Adolescentă, Delia spune marea ei mirare s-a produs atunci când a aflat că va primi bani după ce va concerta în fața mulțimii.

“Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi”, a mărturisit Delia în cadrul podcastului.

Delia a mărturisit pe ce și-a cheltui primii bani câștigați din muzică. Ea spune că s-a dus glonț la magazinul ei preferat de bijuterii de unde și-a cumpărat mai multe inele de argint, inele care la acea vreme erau în vogă printre tineri.

”De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…”, a mai adăugat Delia.