Date spre adopție la naștere, două colege de muncă au descoperit că sunt surori

05 Mar 2021 | scris de Ioana Sorescu

Două colege de muncă, devenite cele mai bune prietene, au descoperit cu surprindere că sunt surori, scrie People.com.

Date spre adopție la naștere, două colege de muncă au descoperit că sunt surori

Julia Tinetti, în vârstă de 31 de ani şi Cassandra Madison, de 32 de ani, s-au întâlnit prima dată în 2013, când lucrau în acelaşi bar din orașul american New Haven.

”Am devenit prietene, am început să ne îmbrăcăm la fel și să le spunem tuturor că suntem surori”, spune Madison, și nimeni nu putea contesta asta, pentru că asemănarea dintre cele două femei era de necontestat.

Cele două au descoperit că au fost adoptate din Republica Dominicană, și avea chiar şi tatuaje identice, pentru a onora țara lor de origine.

Julia și Cassandra au decis să compare documentele de adopție, însă nu au descoperit nimic care să indice legătura lor de sânge.

În ciuda acestui fapt, cele două femei erau convinse că legătura lor este mai puternică decât o simplă prietenie.

În urma unui test ADN, Cassandra și-a descoperit tatăl biologic, în Republica Dominicană.

În timpul unei vizite, femeia a descoperit că avea o soră care fusese data spre adopție.

”L-am întrebat pe tatăl meu dacă a mai dat spre adopție un alt copil și mi-a răspuns afirmativ. Am sărit imediat în mașină spre Julia, pentru a-și face și ea testul ADN.

Suntem surori. Aceeași mamă, același tată. Două fete care s-au întâlnit la locul de muncă și au descoperit că sunt surori”, a scris pe Facebook, Cassandra.

“E genul de poveste pe care o vezi la TV. Nu aveam în plan să-mi găsesc familia biologică. Am crescut cu părinți adoptive minunați, așa că nu am simțit neapărat nevoia să aflu”, a declarat Julia.