• Home
  • Externe
  • Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama prin apel video chiar în ziua înmormântării sale – video

Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama prin apel video chiar în ziua înmormântării sale – video

Un băiat pe care familia îl credea mort și-a sunat mama prin apel video chiar în ziua înmormântării sale - video

O familie îndoliată, care își plângea copilul aflat în sicriu, a suferit un șoc în momentul în care chiar fiul pe care îl credeau mort, în sicriu, și-a sunat mama printr-un apel video, la propria înmormântare.

Băiatul de 14 ani și-a sunat mama ca pentru a-i spune că trăiește și e bine, în timp ce toată familia stătea în jurul sicriului.

Pe data 15 octombrie, trupul plin de sânge al unui adolescent a fost găsit de un trecător, într-un orașul din Honduras. Fața era complet desfigurată din cauza multiplelor răni produse de gloanțe, potrivit Telemundo.

Trupul neînsuflețit a fost identificat drept Osman Adonay Urbina, după ce membrii familiei sale au recunoscut un semn distinctiv – o cicatrice produsă de o arsură pe unul din brațe.

Familia a luat trupul băiatului de la morgă pentru a-l înmormânta potrivit tradiției, dar, în timpul priveghiului, în timp ce rudele își luau rămas bun, spre uluiala tuturor, mama a primit un apel video chiar de la cel pe care-l conduceau pe ultimul drum.

”Am fost luată prin surprindere când prietenii au spus: ”Iată-l pe Osman! Am crezut că este o glumă macabrp”, a declarat mama băiatului, pentru media din Honduras.

În cele din urmă situația a fost explicată clar, Osman plecase de acasă în urmă cu trei săptămâni intenționând să ajungă în SUA. El și-a apelat mama din apropierea graniței dintre Guatemala și Mexic: ”Sunt aici, la graniță. Sunt în viață, nu sunt mort!”, i-a spus.

Familia a sunat apoi la poliție pentru a explica situația ciudată în care se aflau. După o serie de verificări făcute de oamenii legii s-a stabilit că trupul aparținea unui alt adolescent, care la rândul lui fusese dat dispărut.

Rudele acestuia au confirmat identitatea acestuia și l-au luat de la casa familiei Osman cu tot cu coșciug.