• Home
  • Externe
  • Brazilia. Mediumul a avut dreptate: moartea lui Sabine Boghici, fiica unui colecţionar de artă român care și-a jefuit propria mamă, era iminentă

Brazilia. Mediumul a avut dreptate: moartea lui Sabine Boghici, fiica unui colecţionar de artă român care și-a jefuit propria mamă, era iminentă

Brazilia. Mediumul a avut dreptate: moartea lui Sabine Boghici, fiica unui colecţionar de artă român care și-a jefuit propria mamă, era iminentă

Actrița Sabine Boghici, fiica unui colecţionar de artă român din Brazilia, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, după ce a căzut de la etajul cinci al unui hotel din Rio de Janeiro.

Femeia în vârstă de 49 de ani a ținut capul de afiș al presei din Brazilia, după ce a fost arestată anul trecut pentru că şi-ar fi jefuit mama. În martie, anul acesta, ea a reușit să iasă din arest, pe cauţiune. De atunci a tot încercat să-şi reabiliteze numele.

Presa internațională scrie că ar fi lăsat un bilet de adio, dar polițiștii iau în calcul și alte variante în afara sinuciderii.

Planul Sabinei Boghici de a-și deposeda mama de bunurile lăsate moștenire pare unul desprins dintr-un scenariu de film. Actriţa a angajat mai multe persoane care pretindeau că au puteri paranormale, și care, sub pretextul unei morţi iminente a fiicei și a necesității îndepărtării acestui pericol au convins-o pe mamă să le dea bani şi bijuterii.

Ulterior, bătrâna de 87 de ani a fost ținută în casă, legată şi înfometată luni în şir chiar de propria fiică, spun anchetatorii.

Astfel, actrița a reușit să-şi jefuiască propria mamă de 16 tablouri, opere de artă semnate de artişti renumiţi precum Tarsila do Amaral și Emiliano Di Cavalcanti, estimate la zeci de milioane de lire sterline fiecare..

În total, şase oameni au fost arestaţi în acest caz, printre care şi soţia actriţei. Astăzi, cele două trebuiau să se prezinte la un nou termen de judecată.

Media mai informează că, În ciuda traumelor suferite, mama actriţei şi-a condus fiica pe ultimul drum.

Cu un umor negru, putem afirma că, așa cum mediumul angajat de actriță pentru a-și convinge mama că moartea sa e iminentă, a avut dreptate…