• Home
  • Externe
  • Stupoarea unui cuplu care a câștigat o casă în valoare de 2,7 milioane de dolari: ”Ce naiba?”

Stupoarea unui cuplu care a câștigat o casă în valoare de 2,7 milioane de dolari: ”Ce naiba?”

Coșmarul prin care a trecut un cuplu după ce a câștigat o casă în valoare de 2,7 milioane de dolari la o emisiune: ”Ce naiba?”

Ca orice om normal peste care a dat în mod neașteptat norocul, doi tineri australieni au întâmpinat cu fericire câștigarea marelui premiu oferit de un reality show: o casă în valoare de 2,7 milioane de dolari. Dar starea de beatitudine a doar o clipă…

”The Block” oferea câștigătorului unei tombole organizată de compania LMCT+ un imobil în Gisborne, un oraș situat în apropiere de Melbourne, Australia.

iar proprietarul acesteia a fost omul de afaceri , care a spus în urmă cu un an că o va oferi la o tombolă organizată prin firma lui, LMCT+.

După ce au ajuns în noua lor casă, cei doi tineri, Kevin și Andrea Griffin, au descoperit că proprietarul imobilului și al companiei organizatoare a tombolei, Adrian Portelli, a luat mai multe bunuri în valoare de peste 64.000 de dolari australieni, printre care un frigider pentru vinuri, o bandă de alergare și electrocasnice de lux din bucătărie.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se poate obserca cum Portelli, însoțit de o întreagă echipă de muncitori, cară într-un camion unele dintre obiectele menționate mai sus, scrie Business Insider.

”Ne-am întrebat: Ce naiba? De ce a făcut asta?”, a declarat Andrea Griffin pentru Herald Sun. Cuplul a creat chiar și un website unde a povestit întreaga tărășenie, intitulată ”Coșmarul nostru LMCT”.

În plin scandal, declanșat de câștigătorii tombolei, organizatorul a reacționat public afirmând că obiectele pe care le-a luat din imobilul câștigat la tombolă nu făceau parte din premiu.

”Făceau parte doar din decorul pentru emisiune, nu erau în termenii și condițiile noastre. Termenii și condițiile noastre spun că este o casă complet mobilată, ceea ce am și livrat”, s-a justificat Portelli.

El a mai adăugat că depinde doar de el ce va face cu obiectele luate din casă: ”Ori că vreau să le folosesc personal, ori că vreau să le folosesc pentru a pregăti și alte case oferite cadou, cui naiba îi pasă?”. Ulterior a transmis că le va oferi pentru o sumă modică, un dolar.

Compania LMCT+, pe care Portelli a înființat-o în 2018, este cunoscută în special pentru premiile deosebite pe care le oferă lunar membrilor săi: mașini de lux, case și bani.

De altfel, pentru a participa la tombola la care au câștigat proprietatea imobiliarp, Kevin și Andrea Griffin au plătit timp de peste un an un abonament lunar în valoare 20 de dolari australieni, pentru a fi membri LMCT+.

LMCT+ face obiectul unei anchete ca urmare a plângerilor depuse împotriva companiei, conform mai multor instituții de resort australiene.