• Home
  • Externe
  • Cazul tinerei studente a ajuns viral. «Am 21 de ani și sunt mama unei fete de 15 ani»

Cazul tinerei studente a ajuns viral. «Am 21 de ani și sunt mama unei fete de 15 ani»

Într-un clip video postat pe TikTok, o tânără studentă în vârstă de 21 de ani spune că este nevoită să se confrunte cu mai multe temeri din cauza faptului că a devenit mama unei fete de 15 ani. 

Hunter, tânăra studentă, a dezvăluit că rolul de părinte o sperie. Diferența foarte mică de vârstă dintre ea și fata ei fiind, în mod evident, un fapt șocant pentru toți care nu le cunosc povestea.

”Realizez că la 21 de ani sunt mama unei fete de 15 ani. Niciun alt părinte sau angajat al liceului ei nu mă va lua în serios.

Parcă văd cum voi fi întrebată în ce clasă sunt când mă voi duce la evenimentele ei… Cum o să reușesc să o învăț să conducă…de abia pot eu să ajung într-un anumit punct”, spune Hunter, conform The Sun.

Ca să clarifice situația în care se află, Hunter a explicat că nu, nu a născut atunci când avea șase ani, ci că a fost nevoită să obțină tutela sorei sale vitrege, după ce tatăl lor a decedat, iar mama adolescentei de 15 ani s-a stins în urmă cu câteva luni.

”Am 21 de ani, sunt studentă și angajată, dar o pun pe Gracie deasupra nevoilor mele. De exemplu, acum stau în mașină în timp ce toți prietenii mei sunt afară.

Ea are antrenament și nu vreau să o las singură. Dar sunt fericită să o văd cum iese bucuroasă alături de toți prietenii ei”, a mai povestit Hunter urmăritorilor ei de pe TikTok.

”Mulți mi-au spus că postez povestea mea pe TikTok în mod special, pentru ca ea să vadă și să se simtă prost. Însă nu o interesează.

Sunt fericită că locuiește cu mine și că este în siguranță. Am mai fost întrebată dacă este totul legal. Da, totul este 100% legal”, a mai spus tânăra.

Hunter a dorit să încurajeze și alte persoane care s-ar putea afla într-o situație similară.

”Mulți oameni care sunt tineri și cresc, la rândul lor, persoane tinere au început să mă urmărească pe rețelele sociale. Cred că este interesant să vezi alte cazuri asemănătoare”, a mai spus Hunter.