• Home
  • Externe
  • «Civilizații englezi» îi fugăresc pe suporterii italieni pe Wembley – video

«Civilizații englezi» îi fugăresc pe suporterii italieni pe Wembley – video

Noi, românii, avem uneori tendința de a ne subaprecia. Nu suntem cei mai cei, dar nici ultimii în ceea ce privește nivelul de civilizație…

Și asta se poate spune după ce privești imaginile în care bieții suporteri italieni aflați pe Wembley sunt nevoiți să suporte manifestarea ”civilizației” unor englezi, nemulțumiți de faptul că naționala Albionului nu s-a impus în finala Euro 2020.

Ca să nu mai menționăm faptul să englezii aflați în tribune la meciurile echipei lor au huiduit fiecare imn național al reprezentativelor pe care le-au întâlnit.

Suporterii englezi nu au acceptat eșecul din finală și au considerat că e cazul să se răzbune pe fanii Italiei.

La scurt timp după finalul meciului, imagini scandaloase au început să circule pe Twitter, în care suporterii îmbrăcați cu tricouri albastre – ale Italiei – sunt vânați de către englezi.

Potrivit AGI, poliția din Londra a arestat 45 de persoane care au provocat incidente atât cu forțele de ordine, cât și cu ceilalți fani de pe Wembley.

Agenții de poliție au rămas în preajma stadionului după fluierul final al meciului, pentru a sigura că toți fanii ajung acasă în siguranță. Dar, se pare, că nu prea s-a întâmplat chiar așa…