• Home
  • Externe
  • Noi detalii despre dispariția misterioasă a unei femei de pe un vas de croazieră, într-un caz identic ”Elodiei”

Noi detalii despre dispariția misterioasă a unei femei de pe un vas de croazieră, într-un caz identic ”Elodiei”

Noi detalii despre dispariția misterioasă a unei femei de pe un vas de croazieră, în 2017

Cotidianul italian La Repubblica publică noi informații despre dispariția misterioasă a unei pasagere a unui vas de croazieră, petrecută în urmă cu șase ani, oferă o nouă perspectivă anchetatorilor într-un caz identic autohtonului ”Elodia”.

Li Yngley a dispărut în 2017, în timpul unei vacanțe alături de soțul și copiii săi pe un vas de croazieră, lăsând în urmă bani, documente, cărți de credit și un permis de ședere.

Principalul suspect este chiar soțul ei care, în prezent, este acuzat de crimă și ascunderea unui cadavru, dar procurorii nu au suficiente probe ca să îl incrimineze pe bărbat.

Potrivit procurorilor, soțul său, Daniel Belling, un inginer de software german, i-are fi aruncat cadavrul peste bord, după ce l-a pus într-o valiză.

Li și Daniel călătoreau pe mare într-o croazieră unde urmau să viziteze Italia, Malta și Cipru. Un cuplu liniștit, cu doi copii. Totuși, într-o seară, angajații de pe vas au observat un amănunt ciudat: cuplul a ieșit împreună din cameră însă, după câteva ore, bărbatul s-a întors singur.

A doua zi, atunci când camerista dorea să intre pentru curățenia zilnică, în dreptul camerei lor, semnul cu ”Nu deranjați” era încă agățat de clanța ușii. Deși acest lucru a părut nefiresc, camerele de supraveghere nu au detectat ceva care să trezească suspiciuni.

La un moment dat, bărbatul a fost întrebat de ce soția lui nu participă la vizitele de pe continent. ”Nu a vrut să iasă”, a fost explicația dată de bărbat.

Zilele treceau și nimeni nu a mai văzut-o pe femeie. Când croaziera s-a terminat, familia a părăsit nava, mai puțin Li. Întrebat unde este, el a spus că ”a ieșit acum câteva momente”.

Din acel moment, Li Yngley nu a mai fost văzută niciodată. a dispărut fără bani, documente, card sau viză. Totuși, un singur lucru lipsea: valiza femeii. Procurorii cred că a fost folosită de Daniel pentru a scăpa de cadavru.

Daniel a fost arestat și dus la închisoare la Regina Coeli și apoi eliberat, deoarece nu au fost găsite probe suficiente care să-l incrimineze.

”Nu există nici un martor care să fi văzut sau să fi auzit ceva ciudat, depoziţia nu reprezintă nimic, cu atât mai puţin la nivel circumstanţial”, spun apărătorii inginerului, Luigi Conti şi Laura Camomilla, pe marginea noii audieri. Belling și copiii săi sunt în Irlanda și așteaptă ca justiția italiană să-și urmeze cursul sau ca Li Yngley să se întoarcă brusc acasă.