• Home
  • Externe
  • Doar o premoniție? Ce le-ar fi spus rudelor însoțitoarea de bord din avionul lui Prigojin, înainte ca aeronava să se prăbușească

Doar o premoniție? Ce le-ar fi spus rudelor însoțitoarea de bord din avionul lui Prigojin, înainte ca aeronava să se prăbușească

insotitoare-avion-prabusit-prigojin

La bordul avionului  care îl transporta pe fondatorul PMC ”Wagner”, Evgheni Prigojin, se afla o singură femeie – Kristina Raspopova, o însoțitoare de bord în vârstă de 39 de ani, scrie mk.ru.

Cu câteva ore înainte de decolare, însoțitoarea de bord și-a anunțat familia că zborul a fost întârziat din cauza unor reparații de ultim moment, pe care le-a caracterizat ca fiind ”de neînțeles”.

Într-o conversație purtată pe Telegram cu rudele sale, Raspopova le-a spus ca zborul a fost întârziat și că ”se întâmplă ceva ciudat”, dar nu a oferit și alte amănunte suplimentare. .

Înainte de decolare, Raspopova a postat o fotografie făcută în cafeneaua aeroportului.

Ministerul rus al Situațiilor de Urgență din Rusia a anunțat că zece persoane, trei piloți și șapte pasageri, au murit în prăbușirea avionului Embraer Legacy 600.

Potrivit Rosaviatsia, Evgheni Prigojin se afla pe lista de pasageri a avionului, care se deplasa de la Moscova la Sankt Petersburg. Un alt fondator al PMC Wagner, veteranul GRU Dmitri “Wagner” Utkin, se afla, de asemenea, la bordul avionului.

De asemenea, printre pasageri, sursele îl numesc pe videograful lui Prigojin, logisticianul PMC și angajați ai securității personale a omului de afaceri.

Anchetatorii ruși iau în considerare posibilitatea ca o bombă să fi fost plasată în trenul de aterizare al avionului care s-a prăbușit miercuri în afara Moscovei.