Englezii cer rejucarea finalei pentru că italienii au tras de jucătorii lor ca de niște sclavi

13 Iul 2021 | scris de Adriana Surugiu

Englezii se pare că au cam uitat vremurile în care sportul era guvernat de fair-play, jocul corect, deși chiar ei l-au inventat...

Englezii cer rejucarea finalei pentru că italienii au tras de jucătorii lor ca de niște sclavi

După ce au huiduit cât au putut imnurile naționale ale echipelor cu care s-au confruntat la Euro 2020, după ce-au fugărit suporterii italieni aflați pe stadion la finala disputată pe Wembley, englezii nu reușesc să facă față realității: au pierdut!

Astfel, pe platforma change.org a fost inițiată o petiție prin care cer rejucarea finalei cu Italia, iar motivele sunt evident puerile și n-au legătură cu regulile jocului.

”Meciul din 11/07/2021 nu a fost deloc corect. Italia a primit doar un cartonaș galben după ce a tras de jucătorii englezi ca și cum ar fi fost niște sclavi.

Cu toate împingerile, tragerile și loviturile comise, Italiei i-a fost îngăduit să câștige? Cu siguranță e o situație părtinitoare.

Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său și rejucarea partidei ar trebui condusă de un arbitru nepărtinitor. Nu a fost corect deloc”, scrie în petiția semnată de peste 90.000 de englezi.