• Home
  • Externe
  • Englezii cer rejucarea finalei pentru că italienii au tras de jucătorii lor ca de niște sclavi

Englezii cer rejucarea finalei pentru că italienii au tras de jucătorii lor ca de niște sclavi

Englezii se pare că au cam uitat vremurile în care sportul era guvernat de fair-play, jocul corect, deși chiar ei l-au inventat…

După ce au huiduit cât au putut imnurile naționale ale echipelor cu care s-au confruntat la Euro 2020, după ce-au fugărit suporterii italieni aflați pe stadion la finala disputată pe Wembley, englezii nu reușesc să facă față realității: au pierdut!

Astfel, pe platforma change.org a fost inițiată o petiție prin care cer rejucarea finalei cu Italia, iar motivele sunt evident puerile și n-au legătură cu regulile jocului.

”Meciul din 11/07/2021 nu a fost deloc corect. Italia a primit doar un cartonaș galben după ce a tras de jucătorii englezi ca și cum ar fi fost niște sclavi.

Cu toate împingerile, tragerile și loviturile comise, Italiei i-a fost îngăduit să câștige? Cu siguranță e o situație părtinitoare.

Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său și rejucarea partidei ar trebui condusă de un arbitru nepărtinitor. Nu a fost corect deloc”, scrie în petiția semnată de peste 90.000 de englezi.