• Home
  • Externe
  • Familia unui fotbalist important atacată în casă în plină zi: detalii îngrozitoare

Familia unui fotbalist important atacată în casă în plină zi: detalii îngrozitoare

Remarcate ca exponente ale luxului, și din cauza postărilor pe care le fac în rețelele de socializare, locuințele familiilor fotbaliștilor de la echipe de top din Europa, au devenit o țintă predilectă a hoților, spargerile caselor acestora și jafurile, fiind tot mai dese în ultimul timp.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.30, Eran Zahavi, atacantul lui PSV Eindhoven, 33 de ani, se afla în autocarul echipei sale. Tocmai ajunsese la Tilburg, unde urma să joace cu echipa locală, Willem.

În acel moment a primit vestea. Soția sa Shay l-a sunat și i-a povestit cum doi bandiți mascați și înarmați cu pistoale au pătruns în casa lor din Buitenveldert, un cartier din Amsterdam.

Unul dintre cei doi avea un pachet în mână, susținând că e curier. Așa a păcălit-o pe Shay, care i-a deschis ușa. Femeia a fost legată și, pentru a o speria, infractorii au lovit-o cu pumnii și i-au tăiat părul. Roy, băiatul de opt ani al lui Zahavi, a fost agresat. Gemenele Gil și Dor (6 ani) au privit totul înspăimântate.

Shay l-a sunat pe Eran când hoții erau încă în casă. Se pare că unul dintre ei a discutat cu fotbalistul în ebraică. Îi cerea să-i spună unde ține banii și bijuteriile.

"Am văzut tot ce se întampla acasa la Zahavi live. Incredibil. Am fost șocați și furioși, ne-am simțit neputincioși", a povestit Denzel Dumfries, căpitanul lui PSV, în cotidianul Eindhovens Dagblad.

Zahavi nu mai putea juca. A coborât din autocar și s-a întors imediat acasă, pentru a fi alături de familie.

Hoții au furat ceasuri scumpe, de colecție, diamante și alte bijuterii, fugind apoi. S-au făcut nevăzuți în plină zi. Obiectele furate valorează zeci de mii de euro.