• Home
  • Externe
  • Fost ofițer de securitate al prințesei: Prima persoană care a a înşelat a fost Diana!

Fost ofițer de securitate al prințesei: Prima persoană care a a înşelat a fost Diana!

Povestea nefericitului mariaj dintre Prinţul Charles și Lady Diana continuă să atragă atenția, numeroase dezvăluiri, scenarii, ipoteze apărând în mod constant în media.

Allan Peters, un fost ofiţer de protecţie al cuplului, scoate la iveală propria versiune despre modul în care s-a răcit și a sucombat relația dintre Charles și Diana. 

Peters pretinde că nu Charles a fost primul care a calcat strâmb, ci dimpotrivă, el a reîncălzit idila cu Camilla, cea pe care a cunoscut-o pe când avea 20 de ani, după ce a descoperit că Diana a avut o aventură cu un alt bodyguard de-al ei, Barry Mannakee.

Peters spune că el a fost cel care l-a informat pe Charles despre această legătură.

”Percepţia populară este că Prinţul de Wales ar fi călcat strâmb pe tot parcursul căsniciei sale – şi cu siguranţă, fără echivoc, nu este cazul. Prima persoană care a făcut asta a fost prinţesa. Charles s-a dus la doamna Parker Bowles după ce a aflat despre aventura ei cu Mannakee”, spune Peters, care a lucrat pentru Prinţesa Diana aproape un deceniu.

Barry Mannakee a fost angajat ca ofiţer de protecţie al Dianei în 1985. Se spune că aventura lor a început în timpul unei expediţii de pescuit la Balmoral, în acel an. În 1986, bărbatul a fost transferat de la palatul regal la corpul de protecţie diplomatică. Un an mai târziu, Mannakee, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a murit într-un accident rutier.

”Am început să observ Diana că avea un comportament neobişnuit ori de câte ori era aproape de Mannakee, aşa că am decis să vorbesc cu ea despre asta. În primele 20 de minute, ea a negat categoric. Dar apoi mi-a spus exact ce se întâmplă: avea un fel de relaţie cu Mannakee”, a declarat Peters pentru CNN.

”Nimeni nu este de vină. În opinia mea, toată lumea este victimă. Charles a fost supus unei presiuni extraordinare pentru a se căsători şi ea, de asemenea, a fost victima întregului proces”, a conchis fostul ofițer de protecție al Dianei.