• Home
  • Externe
  • Germania. De negăsit de trei luni, după ce a dispărut cu 8 milioane de euro dintr-o mașină blindată

Germania. De negăsit de trei luni, după ce a dispărut cu 8 milioane de euro dintr-o mașină blindată

Poliția germană a dat în urmărire o femeie care lucra pentru o companie de transport valori, care a dispărut în luna mai cu 8 milioane de euro și este în continuare de negăsit.

Yasemin Gundogan lucra în departamentul de ambalare a numerarului al companiei din Bremen, iar în luna mai a fugit cu stive de bani subtilizate, se pare, dintr-o mașină blindată, potrivit Newsweek.

Femeia a fost căutată săptămâni în șir, dar poliția nu i-a dat de urmă, iar acum s-a emis un mandat de arestare pe numele ei și a fost dată în urmărire prin interpol.

Anchetatorii presupun că ea a respectat procedurile obișnuite ale companiei, iar sacii cu bani au fost scoși din curtea companiei folosindu-se de tomberoane care aveau deasupra gunoi. La poarta exterioară, sacii cu bani au fost încărcați într-un mircrobuz Mercedes-Benz negru cu plăcuțe de înmatriculare false.

Yasemin Gundogan a urcat în mașină și nu a mai fost văzută niciodată. Poliția încă nu știe dacă a acționat singură sau a avut complici.

Potrivit poliției, niciun alt angajat nu a observat lipsa banilor timp de patru zile, oferindu-i un avantaj imens lui Gundogan.