• Home
  • Externe
  • Italia. Modul stupid în care un român și-a pierdut viața 

Italia. Modul stupid în care un român și-a pierdut viața 

Adelin Petru, un tânăr român de 19 ani, care locuia cu părinţii în Italia, și-a pierdut viața în urma unui accident stupid. 

Alături de părinții săi, Adelin Petru locuia în Italia, în Bevagna, provincia Perugia.

Duminică, cei trei au plecat în vizită la sora mai mică a lui Adelin, pe insula Polvese – Lacul Trasimeno.

Ceea ce se anunţa a fi o zi de relaxare a devenit una extrem de tristă. La un moment dat, în jurul orei 17.00, tânărul de 19 ani s-a ridicat şi s-a dus la baia publică de pe plajă.

Nu se ştie cum, dar chiuveta de ceramică a căzut şi s-a spart în mai multe bucăţi, secţionându-i lui Adelin artera femurală şi provocându-i o hemoragie uriaşă, scrie umbriaon.it.

Tânărul a fost găsit câteva zeci de minute mai târziu de o altă persoană care a mers la baie.

”Am intrat în acea baie pentru că am auzit strigătele disperate ale unei femei. Era la pământ într-un lac de sânge, încă viu, dar începea să-și piardă conștiența, iar lângă el se afla chiuveta spartă.

Au sosit două fete, una dintre ele a spus că este asistentă medicală, ştia ce să facă. Am presat puternic rana cu prosoapele. Am acea imagine în cap şi mă gândesc la părinţii care erau acolo şi sperau că fiul lor va fi salvat", a declarat un martor.

”La început nu am înţeles de unde provenea tot acel sânge deoarece rana se afla în spatele coapsei. Şi am rămas cu el tot timpul apăsând pe rană, aşteptând ajutor. O aşteptare care mi s-a părut infinită”, a mai adaugat martorul.

Tânărul a primit prima transfuzie de sânge chiar la locul accidentului de la medicii sosiţi să-l salveze. A fost transportat  la spitalul Santa Maria della Misericordia, din Perugia, unde a decedat în seara aceleiaşi zile.