• Home
  • Externe
  • Italia. Prostituată română bătută pe loc de soția unui client, lângă mașina în care a găsit-o cu el

Italia. Prostituată română bătută pe loc de soția unui client, lângă mașina în care a găsit-o cu el

Zeci de oameni au fost martorii unei întâmplări tragicomice la Bari, în Italia, pe o șosea dintre cartierele Quartierino și Stanic, unde o româncă a fost luată la bătaie de altă femeie, informează site-ul televiziunii locale Teleclub Italia.

Conform sursei citate, restricțiile generate de pandemie nu au oprit fluxul de șoferi tineri și bătrâni atrași de prostituate.

O soție care-și suspecta bărbatul că o înșală a decis să-l urmărească atunci când acesta a plecat de acasă și a ajuns în apropiere de via Glomerelli.

Bărbatul a oprit pe marginea drumului, a vorbit cu o tânără care aștepta acolo, apoi aceasta s-a urcat în mașină. În acel moment, soția s-a apropiat de vehicul și a început scandalul.

Furioasă, nevasta care era pe punctul de a fi înșelată cu prostituata română a început să înjure și apoi s-a ajuns la bătaie.

Mai întâi l-a luat la palme pe soțul ei, i-a dat și câțiva pumni, după care s-a năpustit asupra româncei. A scos-o de păr din mașină și i-a dat și ei câțiva pumni.

Mașinile care treceau au oprit și șoferii au privit întreaga scenă până când traficul a fost blocat și cineva a sunat la poliție.