• Home
  • Externe
  • Italia. Pedeapsa primită de o româncă după ce a mințit un bătrân de 90 de ani că a rămas însărcinată cu el pentru a-i cere bani

Italia. Pedeapsa primită de o româncă după ce a mințit un bătrân de 90 de ani că a rămas însărcinată cu el pentru a-i cere bani

Italia. Pedeapsa primită de o româncă după ce a mințit un bătrân de 90 de ani că a rămas însărcinată cu el pentru a-i cere bani

O femeie în vârstă de 37 de ani, de naționalitate română, dar de etnie romă, a apărut în fața instanței acuzată de șantaj împotriva unui bătrân italian, în vârstă astăzi de 92 de ani, după ce a pretins că este însărcinată cu el şi i-a cerut bani.

Femeia de 37 de ani, de naţionalitate română, ar fi solicitat de mai multe ori sume cuprinse între 500 și 600 de euro ”pentru a întrerupe sarcina”, despre care pretindea că a fost confirmată printr-un test, potrivit Perugia Today.

Ea îl amenința pe pensionarul italian că, dacă nu-i dădea banii, ar fi păstrat sarcina și i-ar fi cerut bani ”pentru întreținerea copilului care urma să se nască”.

În urma presiunilor, nonagenarul, probabil și el uimit de virilitatea pe care o manifesta la vârsta înaintată, i-a dat femeii aproximativ 1.800 de euro, între aprilie 2014 și octombrie 2015, până când a a găsit curajul de-a trece peste rușine și a denunța situația.

În tribunal, el s-a constituit ca parte civilă prin avocatul Pietro Gigliotti, iar în timpul audierilor a recunoscut-o pe inculpată.

Judecătorii au condamnat-o pe femeie marți, 17 octombrie 2023, la 6 ani de închisoare, în condițiile în care procurorul a cerut numai 5 ani) și la plata unei despăgubiri în valoare de 20.000 de euro.