• Home
  • Externe
  • Un italian gelos s-a închis în dulap ca să-și spioneze soția, dar povestea s-a sfârșit total neașteptat…

Un italian gelos s-a închis în dulap ca să-și spioneze soția, dar povestea s-a sfârșit total neașteptat…

Un italian gelos s-a închis în dulap ca să-și spioneze soția. Povestea a luat o turnură total neașteptată

Un italian extrem de gelos, ferm convins că este înșelat de soția lui, s-a decis să o confrunte iar cel mai bun plan care i-a venit în minte a fost să se ascundă în dulapul din dormitor și să stea la pândă. Numai că toată povestea s-a încheiat într-un mod pe care nu l-ar fi putut intui niciodată…

Întâmplarea a avut loc la începutul acestui an, pe data de 7 ianuarie, în Villafranca di Verona, Italia.

Înainte de-a pleca spre serviciu, bărbatul i-a spus soției că va lipsi mai mult timp de casă, sperând că îi întinde astfel o capcană. În realitate, n-a mai plecat la muncă și la ora la care în mod obișnuit știa că soția urmează să se întoarcă acasă e la serviciu și-a luat telefonul mobil și s-a închis în dulapul din dormitor, potrivit Corriere della Sera.

Când femeia a revenit acasă, bărbatul a auzit mai multe zgomote, dar n-a reușit să își dea seama de ce se întâmplă în locuință și, după un timp, atunci când femeia a intrat în dormitor,a deschis brusc ușile dulapului și a început să fotografieze.

După ce a surprins mai multe cadre și-a dat seama că, de fapt, soția lui era singură.

Incidentul se pare că a fost picătura care a umplut paharul pentru femeie, care a înaintat imediat actele de divorț. Și nu s-a mulțumit doar cu atât, a înaintat o plângere împotriva fostului partener, pe care l-a acuzat, printre altele, de hărțuire și amenințări.

Cazul a ajuns în instanță, iar săptămâna aceasta, în urma unei proceduri derulate cu rapiditate, în care acuzatul și-a recunoscut vina, o judecătoare de la Tribunalul Verona l-a condamnat pe bărbat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, este obligat să-i plătească fostei soții o despăgubire de 5.000 de euro.